بررسی برنامه های آموزشی آنلاین کتابخانه مرکزی دانشگاه های علوم پ

برای هماهنگی یک کار تحقیقی این وبلاگ طراحی شده است.

بررسی برنامه های آموزشی آنلاین کتابخانه مرکزی دانشگاه های علوم پ

برای هماهنگی یک کار تحقیقی این وبلاگ طراحی شده است.

شماره فیش (29)   کد (PP)  شماره منبع (13)    شماره صفحه (از چکیده)    نوع یادداشت:   تلخیص      مستقیم      ترجمه

موضوع کلی: برنامه آموزشی آنلاین سواد اطلاعاتی

موضوع جزئی: امکان سنجی

 قابلیت امکان سنجی می تواند نقش با ارزشی در بهبود کارآیی آموزشی سواد اطلاعاتی آنلاین، در حالیکه مؤلفه اصلی طرح بررسی گسترده تر است. هدف این مقاله مطرح کردن امکان سنجی برنامه آموزشی آنلاین سواد اطلاعاتی برای دانشجویان ورودی جدید کارشناسی کتابخانه ویلفرد لویر است.

دو تا کتابخانه انجام برنامه سواد اطلاعاتی را برعهده گرفتند تا اهداف، ایجاد و اجرای نسبتاً کم ولو مؤثر، شیوه های امکان سنجی را تعیین کنند. یافته ها: فراهم کردن اطلاعات جزئی برای استفاده آسان برنامه های آموزشی علاوه بر سطوح رضایت کاربر نسبت به محتوی و طراحی سنجیده می­شود. یافته ها با تجدید نظرهای بعدی و افزایش برنامه های آموزشی آنلاین تعیین شدند. نتایج ارزیابی پرسشنامه های توزیع شده در بین دانشجویان برای برنامه های آموزش اجراء شده مؤلفه های موفقیت امکان سنجی در توسعه مؤثرتر ابزارهای یادگیری را مشخص کرد.

منبع چکیده:

13- AUTHOR: Bury-Sophie; Oud-Joanne. “usability testing of an online information literacy tutorial”. Reference-Services-Review. 33 (1) 2005, pp.54-65. refs.

شماره فیش (30)   کد (PP)  شماره منبع (14)    شماره صفحه (از چکیده)    نوع یادداشت:   تلخیص      مستقیم      ترجمه

موضوع کلی: برنامه های آموزشی آنلاین

موضوع جزئی:  توصیف

خدمات کتابخانه پژوهشی دانشگاه لندن نهاد جدیدی است برای شکل دهی همکاری نزدیکتر کتابخانه مجلس سنا و کتابخانه های مؤسسات آموزش عالی است. شمار ترکیب مجموعه های آنها تقریباً 3 میلیون جلد در موضوعات هنر، علوم انسانی و علوم اجتماعی را پوشش می دهد.

این مقاله ایجاد برنامه­های آموزشی آنلاین برای بهبود پشتیبانی از پژوهشگران بوسیله آموزش فراهم شده که دسترس پذیر در همه زمان ها از هر رایانه ای شخصی به واسطه ارتباط به اینترنت و بدون نیاز به گذر واژه را توصیف می کند.

منبع چکیده:

14- Burn-Sarah. “Creating the library research skills tutorial at the University of London”. Assignation-. 22 (2) Jan 2005, pp.32-34.

شماره فیش (31)   کد (PP)  شماره منبع (15)    شماره صفحه (از چکیده)    نوع یادداشت:   تلخیص      مستقیم      ترجمه

موضوع کلی: برنامه های آموزشی آنلاین

موضوع جزئی:  توصیف

دانشگاه سوری و بخش خدمات اطلاع رسانی برای بهبود فراهم آوری کتابخانه برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی دست به همکاری زدند. بخش از پروژه کاری، پژوهش مشترک روی ایجاد برنامه های آموزشی آن لاین در بخشی کوچک برای بازیابی اطلاعات است. شامل فنون جستجوی استاندارد علاوه بر اطلاعات کتابخانه های پژوهشی، استفاده از اینترنت بعنوان ابزار پژوهش است.

اگرچه تعدادی از دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی مهارتهای جستجوی شان توسعه یافته بود، مزیت بسیاری از فنون جستجوی معمولی نشان داده شده بود. تعدادی مفاهیم همچون مدل ارزیابی منابع، و سرقت علمی که برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی مفید بود نیز وجود داشت.

منبع چکیده:

15- Rumsey-Sally. “The "Researcher's Companion": enhanced library support for postgraduates“.New-Review-of-Information-Networking. 10 (1) May 2004, pp.91-95. il. refs.

شماره فیش (32)   کد (PP)  شماره منبع (16)    شماره صفحه (از چکیده)    نوع یادداشت:   تلخیص      مستقیم      ترجمه

موضوع کلی: برنامه های آموزشی آنلاین

موضوع جزئی:  توصیف

کتابداران مرجع در دانشکده ارتباطات مزایای همکای را در زمان فرآیند ایجاد برنامه های آموزشی آنلاین پی بردند. در پاییز 1999 کتابداران متوجه شدند که جلسات بازدید از کتابخانه ناکارآمد و تمایل دانشجویان به آن کاهش یافته است، تورهای بازدید در محیط دانشکده مناسب نبود و دانشجویان آموزش از راه دور اصلاً از آن بهره نمی بردند.

دو نفر از کتابداران مرجع تصمیم گرفتند برای ایجاد برنامه­های آموزشی مبتنی بر وب برای آموزش منابع آنلاین کتابخانه به کاربران همکاری کنند. آن فرآیند به طور معمول با گردآوری اطلاعات روی آنچه در منابع آموزشی موجود بود شروع شد، در واقع آنها چطور ایجاد شوند و چه نوع نرم افزاری استفاده شود. بعد از اینکه برای قالب و نرم افزار مناسب تصمیم گیری کردند، از نیروی خلاقیت و تکنیک­ها ایجاد برنامه آموزشی کاربردی و جالب آنها همفکری کردند. ایجاد تورهای مجازی از طرح فیزیکی کتابخانه با همکاری گروهی از متخصصین تکنولوژی آموزشی ایجاد کردند. برنامه ها در مدت یک سال با همکاری کتابداران تهیه شدند. که حاصل موفقیت این همکاری جایزه خلاقیت فناوری 2001 بود.

منبع چکیده:

16- Diel-Eve-M; Flett-Theresa-K. “The role of cooperation in creating a library online tutorial”. Reference-Librarian. 40 (83/84) 2003, pp.175-182. refs.

شماره فیش (33)   کد (PP)  شماره منبع (17)    شماره صفحه (از چکیده)    نوع یادداشت:   تلخیص      مستقیم      ترجمه

موضوع کلی: برنامه های آموزشی آنلاین

موضوع جزئی:  توصیف

در طی تجربیات ایجاد برنامه های آموزشی تاریخ قانون گذاری فدرال به صورت آنلاین برای کتابخانه دانشگاه حقوق ایلنویز، پتانسیل های آموزشی برنامه های آموزش مبتنی بر وب پی برده شد. بحث شده که چه طور محیط چند رسانه ای ها می تواند به طور مؤثر محدوده وسیع از انواع یادگیری را شرح بدهد که چه طور رشته های معماری اطلاعات و ترسیم اطلاعات می تواند با طرح موفق برنامه آموزشی و مسیریاب ها شرکت کند.

منبع چکیده:

17- Hook-P-A. ” Creating an online tutorial and pathfinder”. Law-Library-Journal. 94 (2) Spring 2002, p.243-65. refs.

شماره فیش (34)   کد (PP)  شماره منبع (18)    شماره صفحه (از چکیده)    نوع یادداشت:   تلخیص      مستقیم      ترجمه

موضوع کلی: برنامه های آموزشی آنلاین

موضوع جزئی:  توصیف

رشد شمار مؤسسات اعتباری آموزش عالی برای هماهنگی نیازهای سواد اطلاعاتی، بیشتر دانشکده ها و دانشگاه ها برنامه های سواد اطلاعاتی در مقیاس وسیع را به اجراء می گذارند. دانشگاه تگزاز استین برنامه های آموزشی مبتنی بر وب برای دانشجویان سال اول که شامل آموزش و سه مدل: مدل اول منابع اطلاعاتی مناسب منتخب پوشش می دهد؛ مدل 2 آموزش روشمند و مؤثر جستجو در پایگاه های اطلاعاتی کتابخانه ها و اینترنت، و مدل 3 کمک به دانشجویان برای درک چگونگی ارزیابی و استناد به اطلاعات است. توصیفی از طرح، توسعه و کاربرد آن و بحث تأثیر برنامه های آموزشی آنلاین برای آموزش دانشجویان سال اول برای استفاده از کتابخانه است.

منبع چکیده:

18- Dupuis-E-A. “Automating instruction”. Library-Journal. Net Connect Supplement Spring 2001, p.21-2.

شماره فیش (35)   کد (PP)  شماره منبع (19)    شماره صفحه (از چکیده)    نوع یادداشت:   تلخیص      مستقیم      ترجمه

موضوع کلی: برنامه های آموزشی آنلاین

موضوع جزئی:  توصیف

توصیفی از توسعه برنامه آموزشی کاربران به طریق آنلاین در کتابخانه دانشکده امانوئل ماساچوست است.  که شامل تمرکز روی محتوا، طراحی و کاربرد برنامه های آموزشی آنلاین، و نکاتی برای موضوعات فناوری است.

منبع چکیده:

19- Tricarico-M-A; von-Daum-Tholl-S; O'Malley-E. “Interactive online instruction for library research: the small academic library experience”. Journal-of-Academic-Librarianship. 27 (3) May 2001, p.220-3. refs.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد