کد (A ) شماره فیش (16 ) شماره منبع (CC) شماره صفحه (VII-VIII) نوع یادداشت: تلخیص مستقیم ترجمه
موضوع کلی: تدوین دایره المعارف ها/ معیار و اهداف
موضوع جزئی: مقدمه
مدتی تصور غالب اینکه بین فناوری اطلاعات و کتابخانه اشتراک کمی وجود دارد، در حالیکه به نظر میرسد آنها در اجرای کارهای کتابخانه ما را توانا ساختهاند، تنها در مدت کوتاهی با توجه به مزیتهای آن برنامهریزی، ارزیابی و هماهنگی و غیره از جانب مدیران مورد توجه بودهاست.
این دایرهالمعارف در تلاش که کاملاً جنبههای مرتبط با کتابخانه و فناوری اطلاعات در قرن 21 را شرح بدهد.
کتابداران از طریق مجموعهای از وظایف روزمره که مشغول آنها هستند در جستجو حفظ حرفهشان هستند که باعث مجزا کردن آنها از حرفهها دیگر میشود و برای حرفههای دیگر این تصور به وجود میآید که نقش کتابداران حفظ نظم کتابخانه است.
کتابخانهها بخاطر اهمیت بهرهوری و عملکرد موثر ، دایماً به پژوهش در زمینه فناوری و ساختار پرسنلی، نیاز خواهند داشت.
اگرچه با وجود پیچیدگی فزاینده فناوری، باید در قالب یک برنامه حساب شده درازمدت برای هماهنگی محصولات تجاری به نیازهای آموزشی و پشتیبانی توجه شود.
رقابت عادلانه انگیزه اولیه برای پیشرفت جهان است که با ملاحظه هماهنگی در میان کشور همراه است، فناوری اطلاعات ابزاری بیسابقه برای تحقق این امر است، دولتها متوجه اهمیت توزیع علوم فناوری اطلاعات هستند چون گسترش دانش را نتیجه میدهد پس باید آنها برای مشارکت بیشتری تدارک کنندگان اطلاعات موانع را بر طرف نمایند.
"دایرهالمعارف فناوری اطلاعات کتابخانه برای قرن 21" کارکردهای علوم کتابداری برای مشکلات مدیریت اطلاعات را پیشنهاد میدهد و به طور کامل نظامهای کتابخانه و وظایفشان شرح میدهد.
این اثر برای متخصصین اطلاعات برای توسعه نرمافزار برنامهنویسها، تحلیلگران و مدیران، دانشجویان و هرکس که درگیر موضوع فناوری اطلاعات است بعنوان مرجع مهم به شمار میآید.
ساختار دایرهالمعارف : ساختار شرح داده نشده است.
اهداف: این دایرهالمعارف در تلاش که کاملاً جنبههای مرتبط با کتابخانه و فناوری اطلاعات در قرن 21 را شرح بدهد. این اثر برای متخصصین اطلاعات برای توسعه نرمافزار برنامهنویسها، تحلیلگران و مدیران، دانشجویان و هرکس که درگیر موضوع فناوری اطلاعات است بعنوان مرجع مهم به شمار میآید.
معیارهای انتخاب مدخل: کارکردهای علوم کتابداری برای مشکلات مدیریت اطلاعات را پیشنهاد میدهد و به طور کامل نظامهای کتابخانه و وظایفشان شرح میدهد.
منبع:
? . Encyclopedia of Library and Information Technology, Edited by Shyma Balavishanan. ? , ?. ISBN: ?