بررسی برنامه های آموزشی آنلاین کتابخانه مرکزی دانشگاه های علوم پ

برای هماهنگی یک کار تحقیقی این وبلاگ طراحی شده است.

بررسی برنامه های آموزشی آنلاین کتابخانه مرکزی دانشگاه های علوم پ

برای هماهنگی یک کار تحقیقی این وبلاگ طراحی شده است.

فیش ۱۶

کد (A )   شماره فیش  (16 )   شماره منبع (CC)    شماره صفحه (VII-VIII)    نوع یادداشت:   تلخیص      مستقیم      ترجمه

موضوع کلی: تدوین دایره المعارف ها/ معیار و اهداف

موضوع جزئی: مقدمه

مدتی تصور غالب این­که بین فناوری اطلاعات و کتابخانه اشتراک کمی وجود دارد، در حالیکه به نظر می­رسد آنها در اجرای کارهای کتابخانه ما را توانا ساخته­اند، تنها در مدت کوتاهی با توجه به مزیت­های آن برنامه­ریزی، ارزیابی و هماهنگی و غیره از جانب مدیران مورد توجه بوده­است.

این دایره­المعارف در تلاش که کاملاً جنبه­های مرتبط با کتابخانه و فناوری اطلاعات در قرن 21 را شرح بدهد.

کتابداران از طریق مجموعه­ای از وظایف روزمره که مشغول آنها هستند در جستجو حفظ حرفه­شان هستند که باعث مجزا کردن آنها از حرفه­ها دیگر می­شود و برای حرفه­های دیگر این تصور به وجود می­آید که نقش کتابداران حفظ نظم کتابخانه  است.

کتابخانه­ها بخاطر اهمیت بهره­وری و عملکرد موثر ، دایماً به پژوهش در زمینه فناوری و ساختار پرسنلی، نیاز خواهند داشت.

اگرچه با وجود پیچیدگی فزاینده فناوری، باید در قالب یک برنامه حساب شده درازمدت برای هماهنگی محصولات تجاری به نیازهای آموزشی و پشتیبانی توجه شود.

رقابت عادلانه انگیزه اولیه برای پیشرفت جهان است که با ملاحظه هماهنگی در میان کشور همراه است، فناوری اطلاعات ابزاری بی­سابقه برای تحقق این امر است، دولتها متوجه اهمیت توزیع علوم فناوری اطلاعات هستند چون گسترش دانش را نتیجه می­دهد پس باید آنها برای مشارکت بیشتری تدارک کنندگان اطلاعات موانع را بر طرف نمایند.

"دایره­المعارف فناوری اطلاعات کتابخانه برای قرن 21" کارکردهای علوم کتابداری برای مشکلات مدیریت اطلاعات را پیشنهاد می­دهد و به طور کامل نظام­های کتابخانه و وظایفشان شرح می­دهد.

این اثر برای متخصصین اطلاعات برای توسعه نرم­افزار برنامه­نویس­ها، تحلیل­گران و مدیران، دانشجویان و هرکس که درگیر موضوع فناوری اطلاعات است بعنوان مرجع مهم به شمار می­آید.

ساختار دایره­المعارف : ساختار شرح داده نشده است.

اهداف: این دایره­المعارف در تلاش که کاملاً جنبه­های مرتبط با کتابخانه و فناوری اطلاعات در قرن 21 را شرح بدهد. این اثر برای متخصصین اطلاعات برای توسعه نرم­افزار برنامه­نویس­ها، تحلیل­گران و مدیران، دانشجویان و هرکس که درگیر موضوع فناوری اطلاعات است بعنوان مرجع مهم به شمار می­آید.

معیارهای انتخاب مدخل: کارکردهای علوم کتابداری برای مشکلات مدیریت اطلاعات را پیشنهاد می­دهد و به طور کامل نظام­های کتابخانه و وظایفشان شرح می­دهد.

منبع:

? . Encyclopedia of Library and Information Technology, Edited by Shyma Balavishanan. ? , ?. ISBN: ?

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد