بررسی برنامه های آموزشی آنلاین کتابخانه مرکزی دانشگاه های علوم پ

برای هماهنگی یک کار تحقیقی این وبلاگ طراحی شده است.

بررسی برنامه های آموزشی آنلاین کتابخانه مرکزی دانشگاه های علوم پ

برای هماهنگی یک کار تحقیقی این وبلاگ طراحی شده است.

فیش ۱۳

کد (A )   شماره فیش  (13 )   شماره منبع (Z)    شماره صفحه (Preface)    نوع یادداشت:   تلخیص      مستقیم      ترجمه

موضوع کلی: تدوین دایره المعارف ها/ معیار و اهداف

موضوع جزئی: مقدمه ELIS (Swaminathan)

 

در سال­های اخیر کتابداری توسعۀ فوق­العاده­ای نه تنها در حوزۀ سنتی بلکه کاملاً در حوزۀ فنون جدید اطلاع­رسانی متحمل شده است. کتاب حاضر دایره­المعارف کتابداری و اطلاع رسانی نامگذاری شده که شامل مفاهیم انتخاب شده از همه این حوزه­ها است. به طور کلی مفاهیم کتابخانه را به همراه موضوعاتی مانند چاپ، کاغذسازی، انتشار، صحافی، تصویرگری و کاربرد علوم اطلاع­رسانی برای نظام کتابخانه را پوشش می­دهد، بخاطر اینکه کتابداران باید با وظایف حرفه­ایشان آشنا تا عملکرد رضایت­بخشی داشته باشند. آن همچنین مفاهیم فنی از قبیل داده­پردازی، رایانه، رایانه کوچک و نشر رومیزی و ... را در برمی­گیرد.

اثر محدود به مفاهیم کاربردی جدید بخصوص آنهایی که کاملاً به روش­های کتابداری مربوط  است و از مفاهیم قدیمی پرهیز شده است. تعدادی اصطلاحات تنها تعریف مختصری شده­اند در مقابل برخی به طور مفصل شرح داده شده است.

این اثر به دقت برای دانشجویان کتابداری که همیشه نیاز به این چنین کتابی در طول مطالعه­شان دارند گردآوری و ویرایش شده است.

ساختار دایره­المعارف : نگفته

اهداف: ؟

معیارهای انتخاب مدخل:  اثر محدود به مفاهیم کاربردی جدید بخصوص آنهایی که کاملاً به روش­های کتابداری مربوط  است و از مفاهیم قدیمی پرهیز شده است. تعدادی اصطلاحات تنها تعریف مختصری شده­اند در مقابل برخی به طور مفصل شرح داده شده است.

 

مقدمه منبع: 

Z. Swaminathan, k. L. M. "Encyclopedia of Library and Information Science". New Delhi: Sarup & Sons, 2001.  ISBN: 8176252204(set)

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد