بررسی برنامه های آموزشی آنلاین کتابخانه مرکزی دانشگاه های علوم پ

برای هماهنگی یک کار تحقیقی این وبلاگ طراحی شده است.

بررسی برنامه های آموزشی آنلاین کتابخانه مرکزی دانشگاه های علوم پ

برای هماهنگی یک کار تحقیقی این وبلاگ طراحی شده است.

توضیح برای طرح مقدماتی

فرق 3 -3-1-  و 3-3-2-  ما در نظر داشتیم، با مطالعه خط مشی دایره المعارف های کتابداری جهان با معیارهای شیوه انتخاب مدخل آنها آشنا شویم، سپس با سیاست و معیار گزینش مدخل در دایره المعارف کتابداری و اطلاع رسانی ایران مقایسه کنیم.

اما تا حالا، ما مقدمه دایره المعارف کتابداری و اطلاع رسانی ایران را مطالعه کردیم، ظاهراً در خط مشی گزینش مدخل های آن انجمن ها و سازمان ها و کتابخانه های اشاره شده است، اما برای گزینش مدخل حرفه هایی که در این حوزه فعالیت می کنند توجهی صورت نگرفته است، از طرفی در این دایره المعارف مدخل مستقل "کتابخانه های بیمارستانی" و "انجمن کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی ایران"  موجود که اشاره مختصری بر این رشته دارد.

آنچه قابل تامل در این دایره المعارف حتی مدخلی مستقلی برای "حرفه کتابداری و اطلاع رسانی" نیامده است و ارجاع به مدخل فلسفه کتابداری و اطلاع رسانی و دیگر مدخل ها داده است.

در حال حاضر سعی می کنیم خط مشی دایره المعارف های کتابداری و اطلاع رسانی موجود در کتابخانه های ایران را بخوانیم، در مدخل های آنها جستجو نماییم تا شاید مدخل مستقلی برای حرفه های این حوزه بیابیم. ناگفته نماند در کتابشناختی مقدماتی E  ما مدخل مستقلی برای حرفه کتابداری اطلاع رسانی پزشکی پیدا کردیم. یعنی (Health Science Library )

آنچه ما الان به دنبال آن باید باشیم، شیوه های تدوین دایره المعارف ها ( بخصوص معیار جهانی برای دایره المعارف های تخصصی) که نمی دانیم دقیقاً از کجا این منبع را پیدا نماییم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد